Friday, July 8, 2016

Ce avantaje aduce un certificat ISO?




Unul dintre cele mai populare certificate este ISO 9001, care priveste adoptarea unui sistem foarte eficient al calitatii serviciilor si produselor oferite, insa pentru obtinerea sa este nevoie de mai multe aspecte, cu toate acestea, la final, firmele vor avea parte de numeroase avantaje. In primul rand, vor avea posibilitatea de a determina care sunt necesitatile clientilor proprii, pentru a le putea indeplini asteptarile, iar acestia sa devina mai multumiti. 

De asemenea, prin planificarea stricta a fiecarei proceduri, intreaga activitate a angajatilor va deveni mult mai eficienta, se creeaza conditii mai bune de lucru pentru toata lumea, clientii vor fi mai multumiti si nu in ultimul rand, se obtin venituri mai mari. 

Fiecare succes obtinut este analizat, pentru a gasi modalitati prin care acesta sa fie determinat constant, iar procesele necesare in acest scop sa fie mai usor de pus in practica. In plus, fiecare client este vazut ca un caz nou, iar in functie de cerintele acestora, se impun aplicarea unor modalitati diferite de abordare, astfel ca firmele vor dobandi capacitatea de a se putea adapta, pentru ca in scurt timp sa poate controla cu profesionalism fiecare situatie.

Ce avantaje aduce un certificat ISO?

Cu ajutorul unui certificat ISO 9001, companiile vor avea posibilitatea de a participa la licitatii publice, unde, printre criteriile impuse se numara si certificatele, deoarece acestea reprezinta un mod grozav prin care sa se interzica participarea firmelor mai putin serioase. In plus, firmele vor avea parte de un plus de credibilitate in fata clientilor si colaboratorilor, in timp ce toate costurile sunt analizate pentru a putea gasi solutii de diminuare a acestora. 

Prin reducerea costurilor, profitul va fi mai ridicat, iar clientii vor deveni mai multumiti datorita faptului ca acestia vor fi tratati cu mai mult profesionalism. In plus, un certificat ISO este bine venit si pentru diferite organizatii sau institutii ale statului.

1 comment: