Monday, December 28, 2015

Iti doresti un job in domeniu videochatului ?                Iti doresti un job in domeniu videochatului ? Studiourile de videochat din Iasi ofera foarte multe joburi in acest domeniu pentru femeile tinere interesate de un castig foarte mare de bani. Un salariu mediu al unei angajate in acest domeniu poate trece cu usurinta de 2000 de dolari lunar. Ce mai astepti ? Este sansa ta ca sa lucrezi in Romania si sa ai un salariu identic cu cele de peste ocean. Salariul unei angajate la studiourile de videochat din Iasi poate ajunge si  la 5000 RON/8 ore de lucru. Suna grozav, nu-i asa ? 

              Videochatul este un domeniu mai putin cunoscut in Romania si vazut cu alti ochi de majoritatea romanilor. Din pacate, presa a atacat acest domeniu considerandu-l un job anormal si potrivit femeilor salbatice. Totul este fals intrucat acest job ofera mai multe posibilitati decat alte joburi din Romania si un salariu mult mai potrivit pentru o persoana. Din cauza presei multe persoane isi pun intrebari ciudate cum ar fi: “Indentitatea mea va fi protejata ?”. Studiourile de videochat garanteaza protectia persoanelor care se angajeaza in domeniul videochatului. Fizicul tau va fi complet anonim si nimeni nu va afla identitatea ta adevarata. Vei fi bestia din spatele camerei. 

             Un fapt interesant din mediul videochatului este acela ca o angajata din domeniu poate avea parte de foarte multe beneficii din partea studiourilor autorizate. Totul este legal si angajatele vor avea carte de munca pe care nu va scrie “videochat”, daca acestea isi doresc acest lucru. Fetele beneficiazare de foarte multe beneficii precum: aprofundarea unei limbi straine, traininguri, transport gratuit pana la studiou, posibilitatea de cazare etc. Totul depinde de tine. Daca esti o fata nelinistita si ai un fizic de invidiat atunci iti recomandam sa apelezi la un studiou de videochat din Iasi iar personalul iti va prezenta intreg procesul prin care poti ajunge sa ai un job perfect.

No comments:

Post a Comment