Thursday, October 15, 2015

Colantari auto in Bucuresti

Iarasi m-a pus sefu de la munca sa caut un loc in care se fac colantari auto de calitate, preferabil in Bucuresti sau ilfov. Datile trecute s-a zgarcit tampitu, a ales cea mai ieftina oferta din piata si in 6 luni i s-au stricat materialele autocolante de pe masina - nah, zgarcitu mai mult pagubeste - cum se spune.

Acum vrea sa decolanteze masinile de autocolantul prost (cred ca daca le mai lasa putin, se ducea singur plasticu ala prost) si evident, sa le monteze pe cela mai bune, dar cand a auzit cat costa una utocolant de calitate parca a inebunit, a inceput sa urle, sa faca urat (ca toti dracii) si evident, tot noi suntem aia incompetenti, pentru ca nu am reusit sa gasim o firma calumea - numai ca in bugetul pe care il da omu' nu prea ai ce sa faci.

Acum, mergand mai departe, am ajuns la concluzia ca sefu e cretin - cu sau fara autocolant pe masina, nu este intreg la minte. Macar a fost de acord sa plateasca in rate niste autocolante de calitate, mai ales cand i-am explicat ca astea vin si cu garantie, ceea ce inseamna ca daca or sa pice in 6 luni, ca ultimele, firma asta le pune la loc.

Bine... sunt curios ce se intampla la accident. Doar nu isi imagineaza ca aia o sa puna alte autocolante pe o masina lovita. Poate o si repara :))

Azi am programare la autoprint - sa vedem ce iese cu autocolantele astea, cert este ca pare sa fie cea mai ok firma din Bucuresti.

1 comment:

  1. O sa optez cu siguranta pentru o colaborare cu voi, o sa imi colantez toata flota de inchirieri auto Bucuresti.

    ReplyDelete