Thursday, December 1, 2016

Cum putem trimite colete in Italia?

Probabil ca Italia a reprezentat cea mai importanta poarta catre care s-au relocat cei mai multi romani de-a lungul timpului, astfel ca oricine are cunostinte in aceasta tara, iar cum dorul de tara natala intotdeauna este o problema pentru acestia, trimiterea unui pachet de acasa este o cerinta adesea solicitata celor din Romania. Pana nu demult erau putine solutii pentru expediere colete Italia, insa astazi avem la indemana mai multe variante, astfel ca poate fi mai usor si mai confortabil ca niciodata sa se trimita ceva.

Una dintre acestea este apelarea la serviciile firmei All Packa, ce acopera o arie foarte larga datorita faptului ca se colaboreaza cu multe alte companii renumite ale domeniului din intreaga lume. Asadar, intreaga tara este bine asigurata, iar destinatiile internationale sunt mult mai aproape.

Cum se trimite un colet?

Este foarte simplu atunci cand se apeleaza la All Packa, deoarece intreaga procedura incepe cu un telefon catre curier, iar acesta va fi chemat la orice adresa pentru preluarea pachetului, fiind necesara completarea unor informatii esentiale. Mai departe coletul va fi trimis in cel mai scurt timp catre adresa specificata, iar destinatarul il va primi direct la usa, fara a fi nevoie sa se deplaseze la un sediu.

Preturi bune


Pe langa confort, All Packa asigura si preturi accesibile pentru toate buzunarele, tarifele fiind calculate in functie de greutate si de volumul coletelor. In plus, acestea sunt comparabile, daca nu chiar mai scazute decat cele practicate de Posta Romana, institutie a carei servicii sunt mult inferioare firmelor de curierat, iar birocratia reprezinta o problema pentru toti clientii. All Packa se lauda si cu o logistica foarte bine pusa la punct, avand masini pregatite pentru aceasta activitate, iar angajatii au o experienta bogata, fiind capabili sa se descurce cu brio chiar si in cele mai aglomerate momente ale anului.

No comments:

Post a Comment