Friday, November 25, 2016

Ce preturi gasim la zborurile spre Suedia

Tarile nordice sunt de multe ori omise de pe itinerariile turistilor romani intrucat preturile biletelor au fost, pana nu demult, mai putin accesibile. In schimb, astazi oricine poate profita de ofertele companiilor aeriene din Romania care au introdus multe zboruri directe, fiind astfel foarte comod din toate punctele de vedere, sa se aleaga un bilet avion Suedia. Capitala Stockholm reprezinta cel mai vizitat oras al tarii, iar acesta este la doar 3 ore distanta de Bucuresti, printr-o cursa operata de 9 ori pe saptamana de Wizz Air, Blue Air sau Tarom.

Mai putin timp pierdut

Asadar, calatorii ajung in cel mai scurt timp direct pana la destinatie, motiv pentru care nu mai sunt nevoiti sa astepte ore intregi un zbor de legatura, iar pe aceasta cale se exclude si riscul ca bagajele sa fie ratacite.

Preturi avantajoase

De asemenea, pe langa faptul ca preturile sunt foarte avantajoase, multe companii isi aloca cate o zi in fiecare luna a anului in care sa acorde reduceri de pana la 20% la toate zborurile, astfel ca tarifele scad semnificativ. Cu toate acestea, cei care isi doresc sa se bucure de ofertele imbatabile, pot apela la Aerotravel intrucat sistemul scaneaza toate cursele si afiseaza cele mai bune oferte.

De vazut in Suedia


Stockholm este unul din orasele care nu se bucura de numarul mare de turisti la fel ca multe alte destinatii importante din Europa sau din lume, insa acesta poate fi un adevarat avantaj pentru cei care isi doresc sa evite aglomeratia. Asadar, turistii care aleg un bilet avion Suedia vor fi intampinati de o istorie bogata a tarii, arhitectura unica, dar si de gastronomie senzationala si localnici prietenosi. Muzee, monumente, cladiri, galerii de arta, multe sunt incluse in patrimoniul Unesco si cu siguranta ca oricine isi va gasi cate ceva de vazut aici.